Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в лихвата по разплащателни сметки с дебитни карти Visa Electron в лева, издадени при преференциални условия за пенсионери

  01.11.2013
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящето Ви уведомяваме, че считано от 01.11.2013г., Райфайзенбанк (България) ЕАД променя размера на лихвата по разплащателни сметки с дебитни карти Visa Electron в лева, издадени при преференциални условия за пенсионери. Новият лихвен процент, публикуван в Лихвения бюлетин на Банката, е както следва:

  Валута Минимално салдо

  Годишен лихвен процент за суми до 5 000 лв. вкл.

  Годишен лихвен процент за суми над 5 000 лв.
  BGN - 2% 0,05%

  За съществуващи разплащателни сметки с дебитни карти Visa Electron в лева, издадени при преференциални условия за пенсионери, новият лихвен процент влиза в сила считано от 01.01.2014 г. Клиентите със съществуващи сметки имат право преди 01.01.2014 г., да информират Райфайзенбанк (България) ЕАД, че не са съгласни с промяната в кредитната лихва и да закрият сметките си без да дължат разноски или обезщетение във връзка със закриването.

  За повече информация относно промените и специалните ни предложения можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (МTel и Globul) без увеличение на тарифата.


  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.