Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Преустановяване на използването на Квалифициран електронен подпис (КЕП), считано от 01.07.2014г.

  30.06.2014
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 01.07.2014г., Райфайзенбанк (България) ЕАД преустановява използването на Квалифициран електронен подпис (КЕП) като допълнително средство за сигурност при авторизация на активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН.

  Считано от 01.07.2014 г. всеки клиент, който заяви ползването на активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН, може да избере като допълнително средство за сигурност за авторизация на активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН Токен устройство или SMS авторизация. С тази възможност разполагат и всички настоящи клиенти/потребители с пасивен достъп, които желаят да преминат към активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН. Условията за всички съществуващи клиенти, сключили договори за електронни услуги Райфайзен ОНЛАЙН до 30.06.2014г. включително, ползващи като средството за сигурност КЕП се запазват. Спрямо тях продължават да се прилагат разпоредбите на Общите условия за ползване на Райфайзен ОНЛАЙН, относно използването на Квалифициран електронен подпис (КЕП) като допълнително средство за сигурност при авторизация на активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН, в актуалната им редакция към 30.06.2014г.

  Всички настоящи клиенти на Банката, ползващи като средство за авторизация на активни операции в Райфайзен ОНЛАЙН КЕП, които желаят да го заменят с Токен устройство или SMS авторизация, могат да го направят във всеки офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  За повече информация относно промените и специалните ни предложения можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (БТК) на цената на градски разговор
  • 17 21 (М-тел и Глобул) без увеличение на тарифата

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.