Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна на лихвата по специални сметки на частни съдебни изпълнители /ЧСИ/, нотариуси, адвокати и адвокатски дружества, застрахователни брокери и застрахователни агенти

  27.08.2014
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящето Ви уведомяваме, че считано от 01.09.2014г., Райфайзенбанк (България) ЕАД променя годишните лихвени проценти по специалните сметки на Частни Съдебни Изпълнители /ЧСИ/ по чл.24 от ЗЧСИ, Нотариуси по чл. 25а от ЗННД, Адвокати и Адвокатски дружества по чл. 39 от Закона за Адвокатурата, Застрахователни брокери по чл. 155 от ЗК и Застрахователни агенти по чл.167, ал.5 вр. Чл.155, ал.1, т.2, както следва:

  • Върху паричните суми по специалните сметки в лева и евро на Частни Съдебни Изпълнители /ЧСИ/ по чл.24 от ЗЧСИ, БАНКАТА ще начислява лихва в размер на 0,75% годишно.
  • Върху паричните суми по специалните сметки в лева и евро на Нотариуси по чл. 25а от ЗННД, Адвокати и Адвокатски дружества по чл. 39 от Закона за Адвокатурата, Застрахователни брокери по чл. 155 от ЗК и Застрахователни агенти по чл.167, ал.5 вр. Чл.155, ал.1, т.2, БАНКАТА ще начислява лихва съгласно действащия Лихвен бюлетин за юридически лица и еднолични търговци.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи някоя от специалните сметки на Частни Съдебни Изпълнители /ЧСИ/ по чл.24 от ЗЧСИ, Нотариуси по чл. 25а от ЗННД, Адвокати и Адвокатски дружества по чл. 39 от Закона за Адвокатурата, Застрахователни брокери по чл. 155 от ЗК или Застрахователни агенти по чл.167, ал.5 вр. Чл.155, ал.1, т.2, имат право преди 01.11.2014г. да заявят писмено в офис на „Райфайзенбанк (България)“ ЕАД, че не са съгласни с промяната в лихвата и да закрият специалната си сметка, без да дължат разноски или обезщетение във връзка със закриването.

  За повече информация относно промените и специалните ни предложения можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (БТК) на цената на градски разговор
  • 17 21 (М-тел и Глобул) без увеличение на тарифата

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.