Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен Центробанк с награда за най-добър емитент на сертификати в Австрия за 2015 г.

  07.05.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви информираме, че през май 2015 г.  Райфайзен Центробанк АГ (Raiffeisen Centrobank AG), дъщерна компания на Райфайзен Банк Интернешънъл, спечели наградата за най-добър емитент на сертификати в Австрия за 2015 година, а също така и наградата на публиката. Райфайзен Центробанк е определена за най-добър емитент за девета поредна година, като по този начин получава поредното признание за позицията си на лидер на пазара на сертификати в Австрия.

  Независимо жури от експерти - портфолио мениджъри, брокери, банкери в сферата на банкирането на дребно и финансови журналисти оценяваха инвестиционни продукти и емитенти в седем категории, като Райфайзен Центробанк зае първото място в пет от тези категории: „Информация и услуги за инвеститорите“, „Сертификат на годината в Австрия“, „Инвестиционни продукти с капиталова защита“, „Сертификати Бонус и Експрес“ и „Сертификати, обвързани с представянето на базовия актив".

  „Радваме се, че спечелихме наградата на публиката и че бяхме избрани за „Най-добрият емитент за годината“ както от клиентите, така и от експертите, коментира Хайке Арбтер, Директор Стратегически продукти в банката.

  Райфайзен Центробанк е водеща австрийска инвестиционна банка, предлагаща пълната гама от услуги и продукти, свързани с акции, деривати и транзакции на капиталовия пазар. Благодарение на мрежата на Райфайзен Инвестмънт, банката предлага консултантски услуги в областта на капиталовите пазари (ECM) и сливанията и придобиванията (M&A) в региона на Централна и Източна Европа, както и в Турция. Райфайзен Центробанк е дъщерно дружество на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ.

  Продуктите на Райфайзен Центробанк в България  са достъпни чрез мрежата на  Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  Награда на Raiffeisen Centrobank за най-добър емитент на сертификати за 2015г.

   

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.