Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Прекратяване обслужването на продукт "Спестовна програма" в сила от 10.11.2015г.

  09.09.2015
   

  Уважаеми Клиенти,

  Във връзка с преминаване към нова обслужваща и подобрена картова платформа и на база чл.22.2. от Общи условия за водене и обслужване на Депозитна сметка към Спестовна програма, Райфайзенбанк (България) ЕАД прекратява поддържането на продукта Спестовна програма, считано от 10.11.2015 г.

  След тази дата автоматичното прехвърляне от Дебитната карта към Депозитната сметка няма да се извършва.

  Лихва и лихвени бонуси, съгласно условията на Спестовната програма ще бъдат изплатени до 20.11.2015 г. по депозитна сметка към Спестовна програма – за дните, следващи последното начисляване на лихва/лихвен бонус, при условие, че са спазени условията на програмата в този период.

  Консултантите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД са на ваше разположение да ви насочат към подходящ спестовен продукт, в който можете да прехвърлите средствата от депозитната си сметка по Ваше желание.

  След 10.11.2015 г. Депозитната сметка към Спестовната програма ще започне да се олихвява с годишен лихвен процент по разплащателна сметка съгласно действащия лихвен бюлетин на Райфайзенбанк(България) ЕАД за физически лица.

  В случай, че не сте съгласни с промяната, имате право преди 10.11.2015 г., да прекратите ползването на продукта в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД без да дължите разноски или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (М-tel и Telenor) без увеличение на тарифата

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.