Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в лихвите по разплащателни сметки, сметки с дебитни карти, сметки с дебитни карти за пенсионери Visa Electron, разплащателна сметки Premium Gold, Детски депозит, считано от 20.04.2015

  20.02.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 20.04.2015г., Райфайзенбанк (България) ЕАД променя размера на кредитната лихва по стандартните разплащателни сметки в лева, евро, щатски долари и британски лири, както и кредитната лихва по сметките обслужващи дебитни карти в лева, евро и щатски долари на физически лица. Новият лихвен процент е в размер на 0.00%.

  Считано от 20.04.2015 г., Райфайзенбанк (България) ЕАД променя и размера на кредитна лихва по Разплащателни сметки с дебитни карти Visa Electron, издадени при преференциални условия за пенсионери, както следва:

  Валута Минимално салдо

  Годишен лихвен процент
  за суми до 5 000 лв. вкл.

  Годишен лихвен процент
  за суми над 5 000 лв.

  BGN - 0,50% 0,01%

  Считано от 20.04.2015г. Райфайзенбанк (България) ЕАД променя лихвените проценти на годишна база по Разплащателни сметка Райфайзен Premium Gold, както следва:

  Валута Минимално салдо

  Годишен лихвен процент

  BGN 20 0,10%
  EUR 25 0,10%

  Считано от 20.04.2015г. Райфайзенбанк (България) ЕАД променя лихвените проценти на годишна база по Детски депозит в лева и евро, както следва:

  Валута Лихвен процент
  BGN 1,00%
  EUR 1,00%

  Настоящите клиенти на банката, ползващи продуктите разплащателна сметка в лева, евро, щатски долари и британски лири; сметка обслужваща дебитна карта в лева, евро и щатски долари; разплащателни сметки с дебитни карти Visa Electron, издадени при преференциални условия за пенсионери; разплащателни сметка Райфайзен Premium Gold; Детски депозит, имат право, преди 20.04.2015г., да информират Райфайзенбанк (България) ЕАД, че не са съгласни с посочените промени в кредитната лихва и да закрият сметките си без да дължат разноски или обезщетение във връзка със закриването.

  За повече информация относно промените и специалните ни предложения можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (Виваком) на цената на градски разговор
  • 17 21 (М-тел и Теленор) без увеличение на тарифата

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.