Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в сроковете за изпълнение на комунални плащания за физически лица към Топлофикация София ЕАД и добавяне на задълженията за услугата "Дялово разпределение"

  31.07.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 01.10.2015г. влизат в сила нови срокове за изпълнението на Комунални плащания от физически лица, клиенти на банката, към Топлофикация София ЕАД, а именно: плащанията в полза на получателя ще се извършват служебно от банката в периода от 19-то (деветнадесето) число до 3 (три) работни дена преди края на всеки календарен месец.

  Считано от 01.10.2015г. Топлофикация София ЕАД ще изпраща ежемесечно на банката файл с дължими суми за услугата „Дялово разпределение“, за извършване на безналични плащания чрез директен дебит в полза на Топлофикация София ЕАД на суми, дължими на дружеството от негови клиенти.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, по която/който се променят условия с описаната по-горе промяна, имат право, преди 01.10.2015 г., да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Райфайзен Директ:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (М-Tel и Telenor) без увеличение на тарифата

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.