Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Съобщение за настоящи картодържатели с дебитни карти

  16.04.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка с преминаване към нова обслужваща и подобрена картова платформа, считано от 01.06.2015 г., Райфайзенбанк (България) ЕАД ще предлага издаване на нови безконтактни дебитни карти с чип – Debit MasterCard, Visa Classic и Visa Electron, които постепенно ще заменят съществуващите продукти.

  Новите дебитни карти имат разширени функционалности, като основните са възможността за безконтактно плащане и автоматичната регистрация за получаване на 3-D Secure код за плащания в Интернет.

  Считано от 01.06.2015 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД прекратява издаването на дебитни карти с магнитна лента Maestro, MasterCard Standard, Visa Electron и Visa Classic и спира предоставянето на услугата 3-D Secure код за плащания с тези карти в интернет.

  Обслужването на вече издадените дебитни карти ще продължи до изтичане срока на тяхната валидност. Спрямо тях остават в сила Общите условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица в редакцията им към 01.01.2014 г., без Раздел VII.4. - Сигурни плащания в интернет. В случай, че не приемате промяната, имате право да го заявите писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД преди изтичане на срока, посочен по-горе, като договорът Ви ще бъде прекратен без неблагоприятни последици от прекратяването. В случай, че до 01.06.2015 г. не подадете писмено възражение, промените ще се считат за влезли в сила спрямо Вас.

  При изтичане на срока на валидност или предсрочно по Ваше желание, старите дебитни карти ще бъдат преиздадени като подобрени карти от ново поколение - безконтактни дебитни карти с чип Debit MasterCard, Visa Classic и Visa Electron. За Ваше улеснение новите дебитни карти ще бъдат със съществуващия Ви IBAN (сметка) в Райфайзенбанк. Можете да заявите и получите своята нова дебитна безконтактна карта в обслужващия Ви офис на банката. В случай, че той не е удобен за Вас, моля да се свържете с нас на телефони 0700 10 000 Vivacom и 1721 Mtel и Telenor, за да насочим картата в най-удобния за Вас офис на Райфайзенбанк.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.