Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Нови функционалности в системата за електронно банкиране Райфайзен ОНЛАЙН за Корпоративни клиенти

  28.06.2016
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД има удоволствието да ви информира за въвеждането на две нови функционалности в системата за електронно банкиране Райфайзен ОНЛАЙН за Корпоративни клиенти, които ще бъдат на ваше разположение, считано от 28.06.2016г.

  • "Пакетен превод в ЕВРО към ЕС (файл)" - опция за зареждане в XML формат на пакетен превод в евро към страни от Европейския съюз /ЕС/
  • "Пакетен превод в ЕВРО към ЕС" - опция за въвеждане в XML формат чрез екранна форма на пакетен превод в евро към страни от ЕС

  В изпълнение на Регламент (EС) № 260/2012 на Европейския Парламент и Съвета, считано от 31.10.2016г., XML форматът ще бъде въведен като единствен задължителен приложим формат в комуникацията Клиент - Банка при нареждане на Пакетни кредитни преводи в ЕВРО в рамките на ЕС от Корпоративните клиенти на Райфайзенбанк /България/ ЕАД.

  В периода 28.06.2016г. - 30.10.2016г. Корпоративните клиенти могат да използват новите функционалности за нареждане на пакетен превод в ЕВРО към страни от ЕС в XML формат опционално, като са свободни да осъществяват нареждането на този вид плащания както досега, посредством познатите им опции в Райфайзен ОНЛАЙН.

  Обръщаме внимание, че за да имат техническа възможност Корпоративните клиенти да извършват импорт на файл в опция "Пакетен превод в ЕВРО към ЕС (файл)" в XML формат в Райфайзен ОНЛАЙН, ще е необходимо да извършат съответни форматни настройки в софтуерните си системи.

  При необходимост от допълнителна информация и съдействие, оставаме на ваше разположение на нашия Call center:

  Телефони: 0700 10 000 /Vivacom/; 1721 /M-Tel и Telenor/
  Е-mail: call.center@raiffeisen.bg
  Работно време: Делничен ден - от 08.00ч. до 20.00ч.; Събота - от 09.00ч. до 15.00ч.

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.