Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Съобщение за настоящи картодържатели с кредитни карти RaiCARD

  31.03.2016
   

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка с обновяване на картовото портфолио, считано от 01.06.2016 г., Райфайзенбанк (България) ЕАД прекратява обслужването на кредитни карти RaiCARD.

  Съществуващите кредитни карти RaiCARD ще бъдат служебно преиздадени като нови безконтактни кредитни карти (RaiCARD Fix, Visa Classic, MasterCard Gold и Visa Platinum), като разполагаемите кредитни лимити и дължими суми ще бъдат прехвърлени автоматично от старите на новите карти. Новите безконтактни кредитни карти имат следните предимства:

  • Гратисен период – до 45/50 дни
  • Безконтактна функционалност
  • Международна употреба - можете да ползвате картата за покупки вече освен в страната, и в чужбина и интернет
  • Безплатно SMS/е-mail известяване за всяка транзакция, с информация за стойността на покупката/тегленето/погашението и разполагаемата наличност
  • Безплатна и автоматична регистрация в програмите за сигурни плащания в интернет – Verified by VISA и MasterCard SecureCode
  • Атрактивна програма за лоялност

  Настоящите картодържатели могат да се запознаят с новия Рамков договор за издаване и ползване на международна безконтактна кредитна карта RaiCARD Fix/ Visa Classic/ MasterCard Gold/ Visa Platinum/ BILLA Visa Classic на www.rbb.bg.

  В случай че картодържател на кредитна карта RaiCARD не желае да се възползва от предложението за издаване на нова безконтактна кредитна карта, той следва да депозира/изпрати писмено уведомление и върне Картата в офис на Банката и да погаси изцяло задължението си.

  Моля, да имате предвид, че ако не предпочетете някоя от гореизброените възможности след изтичане на настоящото двумесечно предизвестие, платежният инструмент се деактивира и достъпът до неусвоения кредитен лимит се преустановява на 02.06.2016 г., като следва да погасите задълженията си по договора съгласно условията в него.

  За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 0700 10 000 (Vivacom) и 1721 (Mtel и Telenor).

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.