Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  „Ден за акции" - Райфайзенбанк България е партньор на инициативата

  15.03.2017
   

  Ден за акции

  Уважаеми клиенти,

  Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Райфайзенбанк (България) ЕАД е партньор на Българска Фондова Борса – София АД и Централен Депозитар АД в инициативата „Ден за Акции“, която ще се проведе на 16.03.2017 г.

  В „Ден за акции“ всички клиенти - физически лица ще имат възможност да участват в търговията на фондовата борса в България, където могат да закупят или продадат акции на някои от най-големите и разпознаваеми български компании като Софарма АД, Химимпорт АД, Албена АД – к.к. Албена, Монбат АД, Неохим АД, Трейс Груп Холд АД, както и много други. Сделките в рамките на инициативата ще се осъществяват без такси и комисиони към Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  Тази специална възможност ще важи при до 15 изпълнени поръчки на клиент, всяка с единична стойност не по-голяма от 2 000 лева.

  За да се възползвате от преференцията е необходимо да сте клиент на Райфайзенбанк с валиден Договор за инвестиционно обслужване или да сключите такъв в офис на банката.

  Целта на инициативата е подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България. 

  При допълнителни въпроси или нужда, може да се свържете с брокерите на Райфайзенбанк на телефони +359 2 91 985 490 и +359 291 985 496.

  С пожелания за успешно взаимно сътрудничество!

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.