Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Уведомление за настоящи картодържатели с международни кредитни карти MasterCard Standard, Visa Gold, MasterCard UNIQA и контактни MasterCard AVON

  15.08.2017
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) се стреми да се променя постоянно, като отговоря на повишените изисквания и очаквания на своите клиенти. В тази връзка банката предприема действия за обновяване на картовото си портфолио.

  Считано от  01.11.2017 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД прекратява обслужването на кредитни карти MasterCard Standard, Visa Gold, MasterCard UNIQA и контактни MasterCard AVON. Съществуващите активни  кредитни карти MasterCard Standard, Visa Gold, MasterCard UNIQA и контактни MasterCard AVON ще бъдат служебно преиздадени като нови безконтактни кредитни карти (RaiCARD Fix, Visa Classic, Mastercard Gold и Visa Platinum).

  Искаме да ви обърнем внимание, че новите безконтактни кредитни карти имат следните допълнителни предимства, отговарящи на динамичното развитие на картовите продукти:

  • Безконтактна функционалност
  • Безплатна и автоматична регистрация в програмите за сигурни плащания в интернет – Verified by VISA и MasterCard SecureCode
  • Атрактивна програма за лоялност
  • Безплатни SMS нотификации при транзакции и авторизации (включително отказани)

  На интернет страницата на Райфайзенбанк (България) ЕАД - www.rbb.bg или в най-удобния за вас банков офис, можете да се запознаете в детайли с разширените функционалности на новите картови продукти, новия Рамков договор за издаване, условията за ползване на международна безконтактна кредитна карта RaiCARD Fix/Visa Classic/Mastercard Gold/Visa Platinum/BILLA Visa Classic и Тарифата за таксите и комисионите на Райфайзенбанк за физически лица.

  В случай че не желаете да се възползвате от предложението за издаване на нова безконтактна кредитна карта, е необходимо да депозирате/изпратите писмено уведомление, съответно да върнете картата в офис на банката и да погасите изцяло задължението си.

  Моля да имате предвид, че ако не предпочетете някоя от гореизброените възможности, след изтичане на настоящото двумесечно предизвестие кредитната карта се деактивира и достъпът до неусвоения кредитен лимит се преустановява на 01.11.2017г.

  Служител на Контактен център ще отговори на вашите допълнителните въпроси на телефони 0700 10 000 (Vivacom) и 1721 (Mtel и Telenor).

  Предварително приемете нашите извинения в случай на причинено неудобство.

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.