Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Плащане в интернет с Mastercard - информация за настройки на браузъра

  25.05.2018
   

  Уважаеми клиенти,

  Всички дебитни и кредитни карти, които Райфайзенбанк издава, са регистрирани в 3-D Secure програмите за сигурни онлайн плащания (Mastercard SecureCode и Verified by Visa). Това означава, че когато плащате със своята карта в участващи в тези програми онлайн магазини, потвърждавате покупката си с код, получен с SMS.

  Поради инфраструктурни промени от страна на Mastercard има вероятност да изпитате затруднения при плащане онлайн с Mastercard при участващи в Mastercard SecureCode онлайн търговци. За да можете да продължите безпрепятствено да правите сигурни покупки със своята Mastercard, можете да проверите настройките на протоколите за криптиране TLS (на английски: Transport Layer Security) на вашия интернет браузър. В случай че още използвате версия на TLS 1.0, е нужно да направите промяна към TLS 1.1 или TLS 1.2.

  Същата настройка следва да направят и онлайн търговците на Райфайзенбанк, при които промяната в TLS протокола може да доведе до невъзможност за достъп до приложението с информация за приетите плащания.

  С подробни инструкции за начина на промяна на протокола според вида на използвания от вас браузър можете да се запознаете в приложения файл: Инструкция TLS за Mastercard SecureCode.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.