Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк преустановява изпращането на Месечния икономически обзор по електронна поща

  11.01.2018
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви информираме, че Райфайзенбанк (България) ЕАД преустановява изпращането на Месечния икономически обзор по електронна поща във връзка с изпълнение на ДИРЕКТИВА 2014/65/ЕС НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 15 май 2014 година относно пазарите на финансови инструменти и за изменение на Директива 2002/92/ЕО и на Директива 2011/61/ЕС (MIFID II), в сила от 03.01.2018 г.

  В бъдеще Месечният икономически обзор на български език ще бъде публикуван безплатно на вниманието на всички потребители на официалната интернет страница на Райфайзенбанк (България) ЕАД в секция Анализи.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД преустановява издаването на Месечен икономически обзор на английски език. Вместо това, Райфайзен Рисърч, Виена ще започне публикуването на официалната си интернет страница (www.raiffeisenresearch.com) на Тримесечен икономически обзор за България на английски език.

  Достъпът до изданията на Райфайзен Рисърч, Виена ще бъде възможен след регистрация на посочената интернет страница (www.raiffeisenresearch.com), съобразно правилата на MIFID II. След регистрация, българските потребители ще имат достъп до новото, актуално тримесечно издание за България, както и до всички останали материали на Райфайзен Рисърч, Виена – над 250 публикации на английски и немски език, съдържащи информация за 24 държави и повече от 150 компании.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.