Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Информация за настройки на браузърите за достъп до Райфайзен ОНЛАЙН и сайтовете на Райфайзенбанк

  21.02.2019
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че в стремежа ни непрекъснато да поддържаме високо ниво на сигурност на продуктите и услугите, които предлагаме, от 05.03.2019 г. браузърите, които поддържат само ранните версии на протокола за сигурна комуникация TLS (TLS 1.0 и TLS 1.1), няма да могат да се използват за достъп до Райфайзен ОНЛАЙН.

  Ако браузърът ви или операционната система, която използвате не поддържа TLS версия 1.2 (или по-нова) е необходимо да ги актуализирате, за да продължите да имате достъп до услугата за интернет банкиране (https://online.rbb.bg) на Райфайзенбанк.

  Информираме ви също, че от 01.03.2019 г. старите версии на TLS няма да се поддържат и от всички останали уеб сайтове на Райфайзенбанк (България) ЕАД, Райфайзен Асет Мениджмънт и Райфайзен Лизинг.

  Моля обърнете внимание, че за по-добра сигурност ви препоръчваме да използвате само актуални и поддържани от съответния производител браузъри и версии на операционните системи. За да може да достъпите нашите уеб сайтове е нужно да използвате следните операционни системи към датата на публикуване на съобщението: Windows 7, Windows 8, 8.1, Windows 10 или по-нова, OS X 10.9 или по-нова или Linux с версия на OpenSSL 1.0.1 или по-нова.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.