Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в начина на заплащане на битови сметки за абонати на А1

  03.09.2019
   

  Уважаеми Клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 04.11.2019 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД въвежда промени по отношение на начина на плащане на битови сметки към доставчик А1.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ще продължи да изпълнява автоматично плащанията на съществуващите си клиенти – абонати на А1 към доставчика, като промяната се състои в използването на посредник за изпълнението на комуналните плащания.

  Промяната има за цел да подобри предлаганата до момента услуга за автоматично заплащане за комунални услуги и да предостави на клиентите, имащи регистрация за Райфайзен ОНЛАЙН, възможност да следят и управляват своите плащания за комунални услуги и абонаментни планове през Райфайзен ОНЛАЙН.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услугата Комунални плащания към доставчик А1, по изпълнението на която предстои промяната, могат да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си с настоящата промяна, като прекратят договора за автоматично заплащане на комунални услуги, без да дължат разноски, неустойки и / или друг вид обезщетение на Райфайзенбанк (България) ЕАД във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно предстоящата промяна можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и / или на телефоните на Контактния център на Райфайзенбанк (България) ЕАД:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Telenor) без увеличение на тарифата

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.