Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Уведомление относно препоръки и насоки при работа с Райфайзен ОНЛАЙН

  01.03.2019
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД непрекъснато се стреми да подобрява мерките за сигурност на своето електронно банкиране и да защитава вашите средства по възможно най-добрия начин, включително и чрез въвеждане на нови средства за мониторинг и подобряване на съществуващите. В тази връзка ви информираме, че при някои преводи може да е необходимо допълнително да потвърдите IBAN на получателя и сума на платежно нареждане.

  Бихме искали да предложим на вашето внимание следните препоръки, които са предпоставка за удобна и сигурна работа с Райфайзен ОНЛАЙН:

  • Актуализирайте посочените телефонни номера за връзка с вас. Така ще може бързо да установим връзка в случай на необходимост от потвърждение на платежна операция.
  • Не споделяйте вашето потребителско име и парола за достъп до Райфайзен ОНЛАЙН с други лица. Ако желаете служители на фирмата ви или членове на семейството ви да имат достъп до сметките ви, е необходимо вие като титуляр да заявите отделен достъп за тях като посетите офис на Райфайзенбанк. Приканваме ви да спазвате всички задължения, съгласно Общите условия за предоставяне на платежни услуги и Райфайзен ОНЛАЙН и Инструкциите за сигурност при използване с Райфайзен ОНЛАЙН.

  С уважение,
  Екипът на Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.