Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в документите за кредитни карти за физически лица в сила от 12.12.2020 г.

  12.10.2020
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 12.12.2020 г. въвежда следните съществени промени в документите за кредитни карти за физически лица:

  • Създадени са Общи условия за платежни инструменти – кредитни карти за физически лица и собственици на фирми. Новите Общи условия уреждат функционирането на кредитната карта като платежен инструмент.
  • Рамковият договор за издаване и ползване на безконтактна кредитна карта остава да регламентира кредита (кредитния лимит) и новото му наименование е Рамков договор за кредитен лимит по кредитна карта за физическо лице.
  • В обновения Рамков договор е предвидена възможност за промяна на кредитен лимит по инициатива на банката, допълнен е разделът за разсрочване на операции, направени са и други по-малки промени.

  Можете да се запознаете с пълния текст на променените документи на линковете по-долу:

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, условията по която/който се променят с описаната по-горе промяна в документите за кредитни карти за физически лица, имат право преди 12.12.2020 г. да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Telenor) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.