Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в Общи условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица в сила от 28.11.2020 г.

  29.09.2020
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 28.11.2020 г. въвежда следните съществени промени в Общите условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица:

  • Банката ще има възможност за отказ на операции, свързани с виртуални валути.
  • В частта за дебитните карти са добавени инициираните от търговец операции – описание, даване на съгласие и начин на оспорване.
  • В частта за дебитните карти са добавени разяснения за различните начини на потвърждаване на операции с карта – възможност за плащане на терминали за самообслужване без ПИН, потвърждаване на безконтактни операции чрез дигитални портфейли според правилата на портфейла.
  • Банката ще има възможност без предизвестие да закрие сметка, когато договорът за нея се сключва неприсъствено и Банката не може да изпълни изискванията за комплексна проверка, включително идентификация и проверка на идентификацията на клиента – на основание чл.17 от Закона за мерките срещу изпирането на пари.
  • Промените предвиждат и невъзможността за извършване на операции или сделки от клиента лично или от негово име в случай на откриване на сметка преди приключила идентификация и проверка на идентификацията на клиента в съответствие със Закона за мерките срещу изпирането на пари, до приключване на идентификацията.

  Можете да се запознаете с пълния текст на променените Общи условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, по която/който се променят условия с описаната по-горе промяна в Общите условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица, имат право, преди 28.11.2020 г., да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Telenor) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.