Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в начинът на заплащане на битови сметки

  04.11.2020
   

  Уважаеми Клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че от м. януари 2021 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД прави промени по отношение на начина на плащане на битови сметки.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ще продължи да заплаща задълженията на съществуващите си клиенти към доставчиците на комунални услуги чрез посредник, с който банката има сключен договор. Промяната има за цел да подобри предлаганата до момента услуга за автоматично заплащане за комунални услуги и да предостави на клиентите, имащи регистрация за Райфайзен ОНЛАЙН, възможност да следят и управляват своите плащания за комунални услуги и абонаментни планове през Райфайзен ОНЛАЙН.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услугата Комунални плащания, по изпълнението на която предстои промяна, могат да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна, което ще доведе до прекратяване на услугата по заплащане на битови сметки, без да дължат разноски, неустойки и / или друг вид обезщетение на Райфайзенбанк (България) ЕАД във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Telenor) без увеличение на тарифата

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.