Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в Тарифата за Юридически лица, считано от 03.02.2020 г.

  27.01.2020
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 03.02.2020 г. влизат в сила следните промени в Тарифата за таксите и комисионите на Райфайзенбанк (България) ЕАД за Юридически лица и Еднолични търговци:

  Промяна в Глава Първа: Услуги в лева и валута:

  • Добавена нова забележка в точка 1 Разплащателни сметки, срочни депозити и специални сметки относно Комисиона наличност за сметки в щатски долари
  • Промяна в забележка 6, точка 4. Плащания във валута – премахват се цитираните видове валути.- 6. Банката предлага възможност за нареждане на валутни преводи към други банки в над 100 вида валути, както и възможност да обработва получени от други банки преводи в над 35 вида валути, като същите бъдат респективно задължавани/заверявани в равностойност на валутата на сметката, която поддържате при Банката, по валутен курс, валиден към момента на потвърждаването със съответната кореспондентска банка, при която се извършва валутната обмяна.

   Промяна в Глава Трета: Други

  • Добавяна е възможността за откриване на сметки в четири нови валути в секция III Други, точка 15 - CAD, AUD, HUF and CZK и промяна на комисионите за шарените валути

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Контактния център на банката:

  • 0700 10 000 (Виваком) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Теленор) без увеличение на цената

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.