Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Предстоящо изключване на платформата на БОРИКА и преминаване на клиентите с виртуален ПОС към новата платформа на Райфайзенбанк (България) ЕАД

  14.05.2021
   

  Уважаеми клиенти, ползващи Виртуален ПОС терминал на платформата на БОРИКА,

  Както вече ви информирахме с индивидуална комуникация през 2020 г., в съответствие с изискванията на европейската директива PSD2 е необходимо услугата Виртуален ПОС терминал да бъде предоставяна през платформа с възможност за прилагане на задълбочена идентификация на картодържателя.

  Много от вас вече мигрираха към новата платформа на Райфайзенбанк (България) ЕАД и имат възможност да използват широк набор от съвременни функционалности в пълно съответствие с нормативните изисквания.

  Уведомяваме тези, които все още работят на старата платформа на БОРИКА, че тя ще бъде окончателно изключена на 30.06.2021 г. и съответно ползваната през нея услуга ще бъде прекратена. За да осигурим непрекъсваемост, молим всички, които все още не са го направили, да потвърдят своята готовност за миграция на e-mail: rbbg.vpos@raiffeisen.bg за да получат техническа документация и съдействие за финализиране на процеса, така че преди края на м. юни, 2021 г. да се интегрират към новата платформа.

  След 30.06.2021 г. всички Виртуални ПОС терминали на старата платформа ще бъдат закрити служебно. В случай, че в банката не се получи обратна връзка в посочения срок, настоящото уведомление следва да се счита за писмено предизвестие за прекратяване на съществуващия договор за виртуален ПОС, което ще влезе в сила от 01.07.2021 г.

  Възможността за използване на услугата през платформата на Райфайзенбанк (България) ЕАД след посочената дата остава отворена със съответната интеграция и сключване на нов договор.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.