Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица, в сила от 11.06.2021 г.

  04.06.2021
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 11.06.2021 г. банката въвежда промени в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица.

  Считано от 11.06.2021 г. нарежданията за издаване и/или промяна на банкова гаранция или акредитив ще могат да се подават чрез подписване и авторизация със токен или SMS. Банката ще продължи да изпълнява нарежданията, подписани с квалифициран електронен подпис и авторизирани чрез токен/ SMS до 08.09.2021 г. (включително), като след тази дата ще отпадне възможността за подписване на нарежданията с квалифициран електронен подпис.

  Считано от 11.06.2021г. при заявка подадена чрез Райфайзен ОНЛАЙН (вкл. чрез електронния канал за достъп - банкиране чрез специализирано приложение за мобилни устройства "РайМобайл") за промяна на мобилен номер за получаване на специално генерираната еднократна парола за плащания в интернет страници и/или известието за извършена транзакция, авторизирана в режим онлайн, Потребителят ще може да смени настоящия мобилен номер с мобилен номер за контакт, посочен в искането за регистрация за "Райфайзен ОНЛАЙН" и/или посочени номер за получаване на SMS код при избрана SMS авторизация/номер за получаване на SMS код за активация на Хардуерен Токен/Софтуерен Токен. Ако клиентът желае да замени първоначално заявеният мобилен номер с различен от посочените, може да направи това в офис на банката.

  За повече информация относно промените, включително и относно реда за преминаване към новия начин за подаване на нареждания за издаване и/или промяна на банкова гаранция или акредитив чрез токен/ SMS, можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Telenor) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.