Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица, в сила от 22.02.2021 г.

  11.02.2021
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 22.02.2021 г. банката въвежда промени в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица. След влизане в сила на промените авторизациите на операции в платформата за онлайн банкиране ще продължат да бъдат осъществявани чрез SMS нотификация, хардуерен или софтуерен токен, като в зависимост от вида на средството за авторизация ще се прилагат различни прагове в размера на трансакциите.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, по която/който се променят условия, имат право, преди 22.02.2021 г., да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Telenor) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.