Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в пакетните програми за Юридически лица Инициатива + и БанкиРай Дигитално

  18.06.2021
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 01.07.2021 г. влизат в сила следните промени в пакетните програми за Юридически лица Инициатива + и БанкиРай Дигитално:

  • Добавя се нова преференция, която е свързана с т.1.7.1. "Комисиона наличност ЮЛ / Бизнес клиенти " от Тарифата за таксите и комисионите на Райфайзенбанк (България) ЕАД за юридически лица и еднолични търговци.
  • Преференцията е валидна при закупуване на едно от нивата 4, 5, 6 или 7 на пакетните програми от секция II. - за преводи в евро към страни от европейското икономическо пространство и национални плащания в лева.

  За клиенти на банката, които ползват описаните пакетни програми, новите условия ще се прилагат считано от 01.07.2021 г. Настоящите клиенти на банката, ползващи продукт, условията по който се променят съгласно описаното по-горе, имат право преди  01.07.2021 г. да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответния продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Контактния център на банката:

  • 0700 10 000 (Виваком) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Теленор) без увеличение на цената

  Като се надяваме и на бъдещо ползотворно сътрудничество, оставаме

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.