Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в начина на заплащане на битови сметки за абонати на Енерго-Про Продажби АД

  19.08.2021
   

  Уважаеми Клиенти,

  Бихме искали да ви уведомим, че, във връзка с публикувано на 04.11.2020 г. Уведомление за промяна начина на плащане на битови сметки, считано от месец септември 2021 г., Райфайзенбанк прави промени по отношение на начина на плащане на битови сметки към доставчик Енерго-Про Продажби АД.

  Райфайзенбанк ще продължи да заплаща задълженията на съществуващите си клиенти – абонати на Енерго-Про Продажби АД чрез нова система за плащане на битови сметки, като съществуващите Договори за автоматично заплащане на комунални услуги, сключени между банката и същите, ще се считат за прекратени от 01 септември 2021 г. Промяната има за цел да подобри предлаганата до момента услуга за автоматично заплащане на комунални услуги и да предостави на клиентите, имащи регистрация за Райфайзен ОНЛАЙН и RaiMobile, възможност да следят и управляват своите плащания за комунални услуги и абонаментни планове през Райфайзен ОНЛАЙН и RaiMobile.

  Бихме искали да ви информираме, че идентификаторът за плащане към Енерго-Про Продажби АД остава без промяна – Клиентски номер в комбинация с Абонатен номер (в създадения абонамент ще се вижда като цифрова комбинация "клиентски номер.абонатен номер").

  В случай, че желаете да регистрирате нов абонатен номер (друг обект) за плащане към този доставчик, който Абонатен номер е свързан със същия Клиентски номер, е необходимо в профила за електронното си банкиране да:

  • Изтриете създадения абонамент (цифрова комбинация "клиентски номер.абонатен номер").
  • Създадете нов абонамент на база вашия 10 цифрен Клиентски номер към Енерго-Про Продажби АД.

  След като създадете новият абонамент ще заплащате всичките си задължения към Енерго-Про Продажби АД, за всички обекти асоциирани към вашия клиентски номер от един абонамент.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услугата Комунални плащания, по изпълнението на която предстои промяна, могат да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк несъгласието си със съответната промяна, което ще доведе до прекратяване на услугата по заплащане на битови сметки, без да дължат разноски, неустойки и/или друг вид обезщетение на Райфайзенбанк във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк и на телефоните на Контактния център:

  •  0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Telenor) без увеличение на тарифата

   С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.