Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица, в сила от 10.02.2022 г.

  28.01.2022
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 10.02.2022 г. банката въвежда промяна в Общите условия за предоставяне на платежни услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН на юридически лица.

  Промяната е свързана с планираното отпадане на възможността за подписване с квалифициран електронен подпис на нареждания за издаване и/или промяна на банкова гаранция или акредитив, авторизирани чрез токен/ SMS чрез Райфайзен ОНЛАЙН. Считано от 10.02.2022г. банката ще продължи да обработва нареждания за издаване и/или промяна на банкова гаранция или акредитив, подписани и авторизирани само с токен/ SMS.

  За повече информация относно промените, включително и относно реда за преминаване към новия начин за подаване на нареждания за издаване и/или промяна на банкова гаранция или акредитив чрез токен/ SMS, можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Telenor) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.