Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Уведомление за спиране на услугата Комунални плащания и промяна на режима на плащане на застрахователни премии към ЗК УНИКА Живот

  02.02.2022
   

  Уважаеми Клиенти,

  Във връзка с публикувано на 04.11.2020 г. Уведомление за промяна начина на плащане на битови сметки както и Уведомление от 16.07.2021 г. относно промяна в Общи условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица, бихме искали отново да ви уведомим за следните промени във връзка със заплащане на задължения към доставчик ЗК УНИКА – Живот АД по застраховки сМисъл занапред, отЛично бъдеще, Здраве всеки ден и Бонус Протект плюс, сключени с посредничеството на Райфайзенбанк (България) ЕАД в качеството му на застрахователен агент, считано от месец февруари 2022 г.:

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ще продължи да заплаща задълженията на съществуващите си клиенти към ЗК УНИКА – Живот АД чрез посредник, с който банката има сключен договор. Промяната има за цел да подобри предлаганата до момента услуга за автоматично заплащане за комунални услуги и да предостави на клиентите, имащи регистрация за Райфайзен ОНЛАЙН, възможност да следят своите плащания за комунални услуги и абонаментни планове през Райфайзен ОНЛАЙН.

  В допълнение, в периода на техническото изпълнение на промяната е възможно еднократно да не бъде удържана месечната застрахователна премия за част от застрахователните полици, за което бихме желали предварително да поднесем извиненията си. Неудържаната месечна премия ще бъде удържана през следващия месец, заедно със следващата месечна премия. В случай, че е налице такова забавяне, то няма да доведе до прекратяване на съответната застрахователна полица.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услугата Комунални плащания за заплащане на застрахователни премии към ЗК УНИКА – Живот АД, по изпълнението на която предстои промяна, могат да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна, което ще доведе до прекратяване на услугата по заплащане на битови сметки, без да дължат разноски, неустойки и / или друг вид обезщетение на Райфайзенбанк (България) ЕАД във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (А1 и Telenor) без увеличение на тарифата

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.