Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Избери, за да помогнеш

  Благотворителна инициатива на KBC Банк

  Банката осъществява своята социално-отговорна политика главно чрез благотворителната си кампания "Избери, за да помогнеш".

  За кампанията

  "Избери, за да помогнеш" е благотворителната инициатива на KBC Банк България. От 2009 г. досега благотворителната кампания е подкрепила близо 300 здравни, социални, културни и еко проекти с над 3.7 милиона лева.

  За 14-а поредна година стартираме дарителската ни инициатива "Избери, за да помогнеш", като през 2022 г. проведохме кампанията по-рано от обичайното, само два месеца след края на предишното издание от 2021г. С нашите дарения ще осигурим подслон за останалите без дом, дрехи, храна и медикаменти от първа необходимост за нуждаещите се в Украйна, за хората, които напускат страната и тези, които пристигат в България. 

  "Избери, за да помогнеш" е многократно отличавана с над 20 престижни награди. Всички отличия са признание за усилията на мениджмънта на банката и най-вече на нейните служители, които отделят не само средства, но и лично време, за да участват с доброволен труд в подкрепа на каузите в кампанията.

  Помощ за Украйна

  През 2022 "Избери, за да помогнеш" е посветена на засегнатите от войната в Украйна. Включи се с дарение, за да помогнем на хората в спешна нужда от подслон, дрехи и продукти от първа необходимост, както и на тези, които пристигат в България.

  Научи повече

  Отговорност към обществото

  Корпоративната устойчивост и отговорност на компаниите през последните години не е самоцел, нито просто модерна тенденция – тя е начин на правене на бизнес.

  Контакти

  Е-мейл: sponsorstvo.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.